bosko-najbolji-izbor

Ако хоћемо да живимо као људи

Ако хоћемо да живимо као људи

Да живимо као људи

1. Зауставићемо велику пљачку Србије, коју више од двадесет година спроводе страначки паразити у спрези са странцима и домаћим мафијашима. Донећемо Закон о пореклу имовине свих политичара и тајкуна. Казне за злоупотребу државног положаја биће ригорозне.
2. Економија ће бити у служби отварања нових радних места у домаћој производњи. Српски предузетник и пољопривредник долазе у први план. Смањићемо порезе и доприносе на зараде запослених, а новоотворене фирме биће ослобођене плаћања пореза у првим годинама рада.
3. Свака породица биће законом заштићена, имаће бар један сигуран приход за достојанствен живот. Србија ће младим брачним паровима обезбедити најповољније стамбене кредите, као и значајна подстицајна средства за оне који желе да живе на селу.
4. Жене ће бити кључне у друштву, слободне да ускладе пословне каријере и мајчинство.
5. Вратићемо отете пензије, а старачка и самачка домаћинства добиће помоћ државе. Нико у Србији не сме умрети од глади и хладноће, нити му сме бити искључена струја.
6. Ојачаћемо четири стуба државе: војску, полицију, здравство и просвету; они ће бити поштовани и вредновани са платама и опремом какву заслужују. Нама треба способна и непоткупљива државна администрација, а не партијско запошљавање.
7. Српска земља, вода и јавна добра нису на продају. ЕПС, Телеком, ПКБ и лековите бање треба унапређивати и њима домаћински газдовати. Србија ће бити еколошка оаза, сачуваних и унапређених природних богатстава.
8. Србија ће подржати све иновационе и информационе технологије кроз образовање и субвенције. Квалитетно образовање и доступна врхунска здравствена нега биће гарантоване и бесплатне за све.
9. Косово и Метохија ће увек бити део државе Србије! Питање статуса Косова и Метохије вратићемо у Уједињене нације.
10.Ми смо против учлањења Србије у НАТО, ми јесмо део Европе али не желимо да будемо чланица Европске уније. Србија ће сарађивати са целим светом, али у српском интересу.
11.Сви Срби света, без обзира где живе, имаће наше држављанство и српски пасош.
12.Србија ће бити модерна и богата земља вредних и честитих људи, која ће чувати и промовисати српску културу, историју, традицију и ћирилицу.
Зато што се зна где је рођен и из какве је породице.
Зато што је завршио државни факултет и има праву диплому.
Зато што има јасну политику коју никада није мењао.
Зато што има најбољи програм и права решења.
Зато што је заступник српског привредника и сељака, а не странаца и тајкуна.
Зато што је једини заштитник свих породица у Србији.
Зато што брани интересе српског народа у Матици, региону и расејању.
Зато што није учествовао у великој пљачки народа.
Зато што се најхрабрије бори против диктатуре СНС-а и Александра Вучића.
Зато што га подржава српски народ и зато што није председнички кандидат Брисела, страних агентура или мафијашких кумова.